” Juokset vain ehjänä ” tavoitteella lähdettiin kauteen 2022 Kristiina Halosen kanssa. Tässä kohtaa heti tarkennuksena, niin puhun fyysisestä terveydentilasta. Petri Ruotsalainen tekee suunnitelman, isot linjat pohjana eli meidän kohdalla nopeuden parantaminen ytimessä. Pikajuoksusta on kyse, haluamme olla nopeampia. Taustalla takoo ajatus, palautua pitää, riskejä vältetään ja uskotaan vahvaan taustaan.

Miten kävikään, kansainvälinen arvokisadebyytti ei tapahtunutkaan Universiadeissa, jotka jäälleen peruuntuivat, vaan yleisurheilun maailmanmestaruuskilpailuissa Yhdysvaltain Eugenessa. Nyt puhutaan lajin Mekasta, johon oli myös rakentunut stadion yleisurheilua varten. Kaikesta tästä uskallettiin vain uneksia. Kesäkuu suoritettiin rutiininomaisesti aivan uudella tasolla hakien tuntumaa kansainvälisestikin, mutta kuin vanhanatekijänä. Ei yllättänyt. Uskoin ja luotin tämän olevan mahdollista. Siksi olen halunnut kokoajan varmistaa, että nähdään taso riskittömästi. Petrin ja Kristiinan yhteistyö on kestänyt vuosia. Minun tehtäväni oli vain vapauttaa potentiaali. Sen Kristiina on nyt tehnyt. Arvokisadebyytti ja oma ennätys. Kaikki tavoitteet täyttyivät sillä erää koskien tätä kautta. Lukuunottamatta että haluan myös ehjän loppukauden. Silloin kun urheilija tuntuu suorituksensa niin vahvasti kuin Kristiina tekee, jää valmentajalle vain tehtäväksi nostaa ja painottaa plussien osuutta.

Uskottumies-Kuntoilijan Kumppani, oliko se siinä? Jatkanko muodossa Uskomatonmies – Urheilijan Kumppani jää nähtäväksi. Markkinat saavat tämän päättää ja totisesti lyön lisää pökköä pesään. Koen omaavani ammattitaidon josta on hyötyä ja sille on kysyntää. Nyt vain pannaan palasia kohdilleen.

Kommentit ei sallittu