Räjäytän pankin. Kyllä luit aivan oikein. Nyt seuraa varoitus. Ole tarkkana. Lue rivienvälit erityisen tarkkaa. Siellä saattaa olla juuri sinulle vihje. Juuri sinulle, kenties elämäsi mahdollisuus, kuulostaa hyvältä ja on totta. Tarvitset vain avoimen mielen. Tämä ei ole mikään tulevan perijän lupaama miljoonaperintö vaan aito oikea kutsu aloittaa elämään niin kuin sinusta tuntuisi parhaimmalta.

Ole ja olet oman onnesi seppä. Kukaan ei tunne sinua paremmin kuin sinä itse. Luota itseesi ja vaistoihi. Kokemukset on paras perata huolella. Tämän jälkeen voit kääntää uuden sivun elämässäsi. Tee päätös. Pienikin päätös joka pitää muuttaa pitkässä juoksussa paljon. Työviikko on viisipäiväinen. Tee päätös esimerkiksi, että työpäivinä menet varttia aiemmin sänkyyn ja viimeiseen tuntiin et koske puhelimeen. Viikonloppuna heräät ilman herätyskelloa ja kuuntelet kuinka kehosi vapaassa tilassa käyttäytyy. Jokainen tarvitsee huilia. Kuormaa on monenlaista. Pitävästä päätöksestä voi lipsua kunhan vain palaat siihen. No nyt siellä irvileuat jo korkkaavat ensimmäinen tölkin. Suon sen teille. Te että ole selvästikään valmiita päättämään omasta elämästänne vaan olette matkustajia ja virran vietävissä. Iso massa kulkee ja harmaata suorittajaa piisaa. Mutta kysykää itseltänne tyydyttääkö tilanne teitä?

Pride-viikko inspiroi minua kirjoittamaan. Olen mielestäni löytänyt oman polkuni. Vielä siinäkin on ohdakkeita joista haluaisin eroon. Maailma on epätäydellinen ja aina kompromissin tehdessäni sitä kiroan. Jaksan kuitenkin kehittää ja kehittyä kun taustat ovat kunnossa. Kun lapseni ärsyttävät se yleensä johtuu piirteestä joka muistuttaa itsestäni. Kun valmennattavani on niin perhanan kova niin se muistuttaa minua hakkaamasta päätä seinään kun vastustajani menee viereisestä ovesta. Sitten hirveä kiri ja vielä onnistui voittaminen. Helpomman kautta on vain valitettavasti toistettavuus parempaa. Siihen tulisi pyrkiä. Armoa, anna sitä itsellesi. Sitä aina tarvitaan.

Ps. Ei tainnu räjähtää pankki eikä edes pankkitili mut oli kiva yrittää.

Kommentit ei sallittu