Pyöräblokki takana ja jotain pitäisi keksiä. Jaahans, mikäs tämä David Goggins onkaa miehiään. No en mie viiti, ehä mie oo juostkaa edes. Siis täh, nythä siul o siihe oiva mahollisuus. Katsotaanpa, neljän tunnin lähdöillä neljä mailia tai vaihtoehtoisesti liikuntaa ylipäänsä 48 tunnin aikana. Okei, perjantai-iltana liikkeelle ja sunnuntaina homma pakettiin. Ei ku perkule, sehä alkaaki lauantaiaamuna klo 06 ja päättyy maanantaiaamuna ( toim.huom. päättyi klo 02 12. juoksuun). Siis 12 kertaa oli vaatimus, mutta miulle 48 tuntia tarkoitti starttia vielä ajan umpeutuessa eli 13 vetästiin täyteen. Parin maratonin verra siis kilsoi, jos miettii matka pituutta.

Alku tuli iisist vaik jalka oli vaisu. Edellisten viikkojen kuorma selvästi tuntui. Homma ei helpottunut ennen kuin sunnuntaina klo 10 juostavan pätkän aikana. Olin varma siinä vaihees, et tää menee maalii. Toki taistelu korvievälis oli käynnis lähes koko haasteen aja. Kyl se matto maistuu puult, nii ku mikä tahansa muuki ku sitä saa riittämiin.

Sanoisinki tämän ollee psyykkinen testi enemmä ku fyysine. Uskokaa tai älkää, olin epävarma omast juoksukunnost. Tiesin et pystyn kertalaakista juoksee aika kaua, mut tuo uudestaa ja uudestaa tapahtuva juoksu mietitytti. Oliha kahe vuorokaude aikana fyysisestiki vaikeaa, mut kova pää vei eteepäi. Olin valmis vaihtaa lajia, jos tulee kipuja. Oikea jalkaterä oli antanut aiemmin merkkejä itsestään, mutta siinä ei tapahtunut muutosta. Sen sijaan vasen jalkapöytä oireili, mut kesti hallinnas. Sanosinki selvinneeni aika helpol. Vichyä kului ja Puhtia otettiin tasaisesti matkan aikana, geeli per juoksu. Vatsaystävällistä, mikä oli tärkein tieto tästä kenttätestistä. Ravinnon saanti on ratkaisevaa näin pitkissä urakoissa. Ilman sitä matkanteko päättyy aiemmin kuin on suunniteltu. Nyt meni hyvi ja toimivaa reseptiä ei ole tarvis vaihtaa.

Mikä olisi seuraava kehittävä testi?

fbt

Kommentit ei sallittu