”Työskentele vahvuuksillasi” on ollut ohjenuorani. Tähän hain ja sain vahvistusta. Tietoa ja teoriaa on taas kovalevyllä lisää. Pelataan siis faktoilla. Luotetaan tutkittuun tietoon. Vältetään turhat karikot. Heikkoudet on hyvä tiedostaa, mutta niiden kautta en usko avaimia menestykseen löytyvän. Kuka jaksaa epäonnistua systemaattisesti päivästä toiseen ja kuinka paljon kehitystä hän voi saavuttaa. Toinen painaa hymyhuulilla mieletön vire päällä itseluottamusta uhkuen kohti huipentumaa. Onko voittajasta epäilystä?

Kuka sinut tuntee parhaiten, katse peiliin päin! Samalla löydät pahimman vastustajasi, tyypin joka seisoo unelmiesi edessä. Käykäähän yhdessä hommiin ja jos apua tarvitsette niin soittakaa 060018848. Jos en kykene auttamaan, voin ohjata sinut Jukan, Marikan, Ursulan, Petrin, Jarin, Kirsin, Petrin, Annen, Guin, Markon, Kriston tai kenties Mikan juttusille. Arvoisat kollegat auttavat, jos tiemme eivät kohtaa. On hienoa tietää, että en ole yksin. On mahtavaa tietää, että voi kääntyä jonkun toiseen puoleen kysyäkseen mielipidettä. On upeaa oppia alan huipuilta. Olkaamme kaikki ylpeitä ja kantakaamme lajimme lippua korkealla. Triathlonfinland saa olla ylpeä meistä.

En malta olla laittamatta kuvaksi tälle blogille kollegoitteni kuvauksia minusta. Anttia on erityisesti kiittäminen tukemisesta olla oma itseni. Kyllä tästä ujosta Karjalaispojasta vielä ihan hovikelpoinen koutsi kuoriutuu.

#oppiaikäkaikki https://www.triathlon.fi/koulutukset/

Kommentit ei sallittu