Kuka minä olen – kysymystä pohdittiin eräässä podcastissa tänään. Ajatuksena oli, että toiset tietäisivät, et pelkästään sinä itse. Tämä varmaan pitää omaltanikin osaltani paikkansa, että eivät ihmiset minua tunne. Saati, että tietäisivät mitä minä teen.

Aloitan helpolla vastauksella, isä, aviomies tulevat rooleista itselle ensimmäiseksi mieleen. Ammatillisesti tulisi varmaan sanoa että olen valmentaja. Olen minä sitäkin, mutta yllättävän pienessä määrin. Teen huomattavasti isomman työn edistääkseni kumppaneitteni yritystoimintaa. Minä arvioin osaltani miltä heidän työnjälkensä näyttää. Annan vinkkejä ja suosittelen heitä eteenpäin. On huomattavan paljon helpompi suositella, kun olet itse käyttänyt heidän palvelujaan. Ammattina verkostoituja ja liikunnan liikkuva ammattilainen olisi oma määritelmäni tällä hetkellä.

Alla esimerkki, kumppanini myy pyöriä ja minulla on ollut mahdollisuus tutustua maailman isoimman pyörävalmistajan Giantin ja Livin pyöriin. Nyt myös minulla on suora kanava tilata pyöriä ja myydä niitä. Jos siis tarvitset pyörää ole yhteydessä. Kauttani saa myös kaikki triathloninvarusteet.

Eli summa summarum, markkinoinnin ja myyn valmentamisen ohella nauttien itse tuhdista määrästä liikuntaa.

Kommentit ei sallittu