Tällä hetkellä on puhujanmarkkinat. Mitä taitavampi ulosanti niin sen kovempi henkilö. Tämä on mielestäni vaarallinen yhtälö. Siinä saattaa meinaa käydä niin, että joku uskoo asemasi vuoksi puhettasi vaikka viestissäsi ei ole sanomaa. Hyvä pöhinä tarvitsee aina kättä pitempää tueksi.

Omassa työssäni käytän erilaisia mittareita. Esimerkkinä sykemittari ja valmennettavan oma-arvio. Puhun myös siitä kuinka korvienväli ratkaisee. Mutta kyllä se vaan niin on ,että minun ammattitaitoni korostuu siinä millaisen harjoitteen valmennettavani oikeasti aina tekee. Tämän asian suhteen en voi olla montaa kertaa pielessä tai olen entinen valmentaja. Jokainen tekee virheitä ja yksi ylikunto pitää kaikkien tavoitteellisesti harjoittelevien kokea. Rajojen etsinnästähän tässä on kyse.

Tämän asian siirtäminen työelämään meneekin sitten helposti feng shuin puolelle. Piilottomattomat viestit rivienvälissä eivät paljastu työntekijälle ennen kuin hän huomaa olevansa portin väärällä puolella. Harvassa on ne konsultit, jotka eivät puhu toimeksiantajansa suulla. Tilaajallakin on vastuunsa. Sitten kun puhuja on meritoitunut häneen jopa sokeasti uskotaan. Eihän siinä mitään pahaa ole kun osuma on napakymppi. Mutta vuodesta toiseen osumien jäädessä vitosenringin ulkopuolelle pitäisi myös johdonkellojen kilkattaa.

Mitä muuten tykkäätte minun ja yhteistyökumppanieni kohtauspaikasta Vuoksen varrella? https://kareliangourmet.fi/villa-malmi/

Kommentit ei sallittu