Onneksi olkoon vierailija ja tervetuloa sivuilleni lukemaan 400. tekstiäni. Olen väärä ihminen arvioimaan kuinka paljon olen kehittynyt tai taantunut kirjoittajana, mutta mies on kyllä muuttunut. Alusta on muuttunut ja sivut päivittyneet mielestäni ammattimaisempaan suuntaan. Kirjoitan enemmän itselleni kuin teille. Omat aivoitukset tunnistan, teidän voin vain arvailla. Siksi kuvakulmat aukeavat Ruoholammen sheriffin suunnasta.

Minusta on tullut soveliaampi. Pyrin välttämään vastakkainasettelua ja sitä kautta konflikteja. Kunpa tietäisitte miten paljon energiaa saa hukattua taistoon oikeassaolemisessa. Aina jostain toisesta suunnasta katsottuna Mustosen akanpojan pullistelu ei ole ollut ihan viisasta. En tarkoita pehmentyneeni, olen vain vähemmän uhmakas. Yhtä lailla, en arvosta juurikaan tahoja, jotka puhuvat toista ja tekevät toista. Lause ”portti pyörii molempiin suuntiin” kalskahtaa edelleen korvissani.

Nukkukaa, syökää ja liikkuvaa hyvin ihmiset. Jos et tiedä miten tämä kaikki tehdään, ota rohkeasti yhteyttä. Minä tai joku kumppaneistani auttaa varmasti. Yksin ei tarvitse kenenkään piehtaroida vaikeuksiensa kanssa. Apua löytyy kyllä. Minä maalaan nyt seuraavaksi erään kaverin ensi kautta. Näkymisiin!

Ps. Kiitos Turre alias @t_laitiin kuvasta

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kommentit ei sallittu