Välillä sitä miettii, että nyt pistän pensselit santaan ja annan olla. Kauden huipentuman puuttuminen ja hitaasti etenevä yrittäjyys ahistavat tasasin väliajoin. Sitä miettii omaa kuntoa ja osaamista. Olen niitä kavereita joiden pitää itselleen tasaisin väliajoin todistaa kurssin olevan oikea. Olikin mukava päästä perjantaina Saimaalle risteilemään kumppanin kutsusta. Samalla Altivon asiakkaat tulivat minullekin tutuksi. Kenties sieltä suunnalta aukeaa uusia mahdollisuuksia. Liikunnalla sisään – teema jatkuu edelleenkin, vaikka tietysti osaamista on muunkinlaista tradenomi- koulutukseni ansiosta. Haluan tehdä asiat omalla tavallani ja sitä kautta menestyä. Miten voisinkaan puskea johonkin muuhun suuntaan?

Lauantaina aktivoiduin seurakoulutuksen saralla ja taas sain uusia kontakteja. Jos ei muuta niin voin tehdä toiminnantarkastuksia seuroille. Pidän tärkeänä olla monialaisesti mukana. En ole koskaan ollut yhden lajin mies, saati yksialainen. Valmentajanakin olen mallia yleis.

Iltaa jatkettiin sukulaisten kanssa perinteisillä kotajuhlilla Ahtialansaaressa. Kerran vuoteen on kiva nähdä ja touhuta porukalla. Arki on niin kiireistä ja lapsuuden kesät mummolassa vain kultainen muisto. Näillä tunnelmilla tulevaan viikkoon ja 400 metrin testijuoksun kimppuun. Tiistaiksi on luvattu hellettä, joten silloin isketään.

Kommentit ei sallittu