Nyt käännetään kiviä oikein urakalla. Siinä missä Lapissa ei aurinko laskenut Espanjassa taas yö tummui ajoissa. Molemmissa paikoissa oli oma viehätyksensä. Harjoituksellisesti Tenojoella ja Välimerellä on valtaisa ero. Siinä missä Tenolla pulahdettiin vastavirtaan niin Välimeressä vellottiin suolaa silmissä sekä suussa. Uinti ilman märkäpukua on itselleni tärkeää kehityksen kannalta. Kropan vaivat saavat samalla huoltoa. Jalatkin ovat taas tuoreenmakuiset ja jos tämä lentsun tynkä on ohimenevää, voin tiukat treenit vielä tehdä sekä huipentaa kauden onnistuneesti.

Olen aiemminkin maininnut kodin olevan siellä missä perheenikin. Reissuilla vahva kaipaus ystävienkin keskellä kotiin on merkki siitä, että isänä lapset ajavat kaikkien unelmien edelle. Tai paremminkin vaimoni on täyttänyt ne suomalla minulle kolme kultakimpaletta. Jos siis maailman valloitan, en aio tehdä sitä yksin.

En määritä tulosten kautta tätä vuotta. On huomattavamman tärkeämpää kehittyä valmentajana. Kiertäessäni paikkoja etsin kohteista suorituspaikkoja itselleni ja valmennattavilleni. Leiritykset ja vastaavat vaativat pohjatyötä. Projektit rakentuvat yhteistyössä ja minun roolini on koeponnistaa asioita tässä vaiheessa.

Kommentit ei sallittu