Nyt on tyhjä olo. Tunnelma on haikea, mutta reppu on pullollaan tarinoita. Toiset jaettavia ja toiset menevät mukanani hautaan. Itselleni valmentajana Kalevan Kisat olivat mitä mainioin paikka. Roolini teknisellä puolella yli lajirajojen tuki toimiani ja antoi paljon tulevaisuuteen. On vaikea jäsentää mitä kaikkea sainkaan ja mitä kaikkea on tämän jälkeen edessä.

Haluan kiittää vaimoani, lapsiani, äitiä, isää, anoppia ja appiukkoa. Ilman heitä en olisi voinut heittäytyä tähän rumbaan täysipainoisesti. Mauri, Arska, Miia, Tero ja muu seuraväki kiitos. Miun tiimit tekivät loistavaa duunia ja onnistuttiin vaikeillakin hetkillä kääntämään asiat voitoksi.

Nyt on toisaalta hetki jolloin on mentävä eteenpäin. Fiilispohjalta tässä on aina menty ja tunteen mukaan sekoitetaan nyt myös järkeä. Minne tuuli pojan kuljettaa, sen ken tietää niin soittaa saa.

Omasta kunnosta huolehtiminen on äärimmäisen tärkeää. Kierroksia on sen verran, että sakkaamisen vaara on läsnä. Laaja verkosto auttaa tässäkin asiassa. Elisa ja Petri on miun voimakaksikko. Tulitukea on myös löytynyt nurkan takaa Atelta. Näin kykenen palvelemaan vanhoja kumppaneitani ja kenties myös tarkan seulan läpäiseviä uusia kumppaneita.

Kommentit ei sallittu