”Kunpa ihmiset pitäisivät parempaa huolta itsestään”. Tätä ohjenuoraa pyrin seuraamaan. Pääseekö siihen parhaiten näyttämällä esimerkkiä kuntoilijana ja/tai valmentajana, sen aika näyttää. Lopputuloksena liikkuvammat ihmiset tällä planeetalla tekevät minut tyytyväiseksi.

Jos olen sanonut jollekin pahasti, saanut toisen tuntemaan itsensä loukatuksi. Se on väärin. Varmasti olen joskus sanonut pahasti, harkitsemattomasti ja typerästi. Pahantahtoiseksi en itseäni luokittelisi. Kaikkia en pyri myöskään miellyttämään, mutta loukata en tahdo enkä siihen pyri. Some on valitettavasti raaka ja villi. Kuvakaappauksia harrastetaan ja jos on raflaavasti mahdollisuus ymmärtää väärin, se myös varmasti niin tehdään. Minunkin kuuluu olla tarkempi. Ei pidä antaa mahdollisuutta, vaan olla selkeämpi. Toki en haluaisi tutuille loputtomiin selitellä, että ymmärräthän sie. Ystäväni ovat osoittaneet asian näin myös olevan.

Tällä hetkellä puntaroin valmentamisen vähentämistä. On alueita joita en pysty kehittämään, jos en jostain luovu. Talkootöitä on laskutettavaan suhteessa liian paljon. Talous ohjaa perheenisääkin, se on selvä. Eilen ja tänään on käyty hyviä tulevaisuutta kirkastavia neuvotteluita.

Kommentit ei sallittu