Lauantaina oli jälleen uusi kilpailu edessä. Sitä ennen hoidettiin tallin telttaa ja jututettiin asiakkaita. Mielenkiintoiset pari päivää ja taas tarttui oppia liiveihin yllin kyllin. Olihan se melkoista kun Sami, Lassi ja Kusti säätivät minulle perjantaina pyörää. Todellinen oppitunti, kuten videolta voi katsoa. Tältä pohjalta unille ja lauantaina teltan kautta baanalle.

Olin päättänyt ajaa maltilla. Nauttia ja tuntea maaston sekä pyörän. Halusin tulla ehjänä, mutta samalla kiusata ja kisata, kun paikka siihen löytyy. Ja niitähän löytyi, viimeinen ylämäki johon jalat tyhjensin ei ollutkaan viimeinen. Siinä viistorinteellä porukan kannustaessa etureidet elivät tai kuolivat omaa elämäänsä. Rata on yksipuolinen, ei mikään miellyttävä omaan makuun. Toisaalta brutaalius viehättää ja ehkä ajan joskus uusiksi. Järjestelyt tunnelmoineen olivat huipussaan, eikä lopun vesisade muuta kuin naurattanut.

Pyörän säätäminen onnistui ja ajo oli helppoa. Teimme kompromissin kovuuden suhteen, ehkä aivan hiukkasen pehmeämpi olisi ollut täydellinen. Mutta muuten kaikki sujui. L- koon pyörä on minulle parempi, tila ohjaamosta ei lopu kesken. Vielä on mahdollisuus säätää kireämmäksi kuten Kustinkin vastaava viime vuotinen Advanced Pro 1. Lappeenrannassa Giant edustus on Varustamolla.

Kommentit ei sallittu