Julkinen, mutta rajattu, wrong! Ei toiminut odotetusti. Kun haluat vain tietyt ihmiset, saatat rajata potentiaalisia huomaamatta pois. Maanantaista varoiteltiin, samoin lyhyestä varoitusajasta. Ei myöskään lähdetty mainostamaan, vaan luotettiin sokeasti tapahtuman kiinnostavuuteen. Kenties kahvit ja piirakat olisivat vaatineet ilmaiset ämpärit ympärilleen. Joka tapauksessa pelkästään Facebookin varaan tapahtumaa ei rakennettu eikä rakenneta jatkossakaan. Saipan torijuhlat ovat sitten eri asia.

Lappeen ravirata oli/on paikkana varteenotettava. Tykki kattoon ja materiaali valkokankaalle, kyllä kelpaa. 300 kuulijaa mahtuu sisään, joten omalle poppoolle riittävä. Karelian Gourmet järjesti tarjoilun ensiluokkaisesti. Noita tiloja tulisi ehdottomasti hyödyntää. Parkkipaikkoja piisaa ja tilat ovat siistit. Näkymät ovat valoisat eli jos kaipaat juhlatilaa, ole yhteydessä vaikka minuun.

Nyt olen itseni esitellyt ns. julkisesti. Seuraavana julkistan tapahtumalistan joissa ainakin näyn kesän aikana. Ole siis kuulolla niin saat kirjattua ylös missä voit minut treffata. Puustelli Lappeenranta on minun silmissäni ottanut verkostoitumisen vakavasti. Sama on nyt nähtävissä Lappeenrannan Urheilumiesten suhteen. Kalevan kisat ovat saaneet aktivaatiota aikaan. Imatran Ketterän playoffit eivät myöskään jää huomaamatta. Taas oli edustus paikalla Vuoksen soturien puolelta.

Kommentit ei sallittu