Viimeiset vuodet olen miettinyt pala palalta parempaa kokonaisuutta. Jossain vaiheessa ärsykkeet keholleni ovat olleet puutteellisia. Vaikka pidänkin itseäni monipuolisena, se on myös aiheuttanut likinäköisyyttä asian suhteen. En ole huomannut tasoni hiipumista ennen loukkaantumisia. Toki on ollut vuosia, jolloin en huomannut mitään merkkejä. Laitetaan tämäkin sinne laariin ja jatketaan eteenpäin.

Tälle talvelle hankin älytrainerin. Minusta ei tullut mitään zwiftaajaa, vaan olen tylsästi ajanut wateilla. Itseasiassa minusta se ei ole tylsää. Kerään dataa sen verran kuin pystyn hyödyntämään. Toinen kenties vielä suurempi on muutos oli juoksumaton tuominen autotalliin. Nämä kaksi valintaa ovat vieneet harjoittelun eri sfääreihin. Trainerit löydät Varustamolta ja matot ConceptFinnrowingilta. Astmaatikolle, jolla oikeaa lääkitystä ei ole vielä löydetty, harjoittelu sisällä talvella on ensiarvoisen tärkeää. Vielä kun muistaisin ja malttaisin punttia vääntää väleihin, olisin tyytyväinen. Jooga on harmittavasti jäänyt sivuun aikataukuista johtuen. Kotona olen tehnyt sitä aivan liian vähän. Kenties paluu vanhaan venyttelyyn on korvannut joogan ja lisääntynyt hieronta vielä vähentänyt tarvetta erikseen joogata.

Ravinnon puolella kenttä on avoin ja laaja. Välillä kaikki tuntuu olevan kohdillaan ja toisinaan suolisto huutaa hoosiannaa. Muutama tarkennus ja poisto lienee paikallaan. Työskentyly tämän asian parissa jatkuu tiiviisti. Sokeriton, kotimainen, maidoton ja gluteeniton lisäravinne on etsinnässä. Saa vinkata.

Kommentit ei sallittu