Jääkiekkoilijat ovat esimerkkeinä loistavia. He muistavat korostaa omia huoltojoukkojaan. Nyt minä apinoin heitä ja teen pari nostoa. Elisa ja Petri ovat totisesti pienen hehkutuksen ansainneet.

”Mies kun tulee tiettyyn ikään, niin ei sillä pelaa mikään”, näin lauleskeli Junnu aikoinaan. Vinha perä noissa viisaissa ja vitsikkäissä sanoissa, vaikka eihän ne koko totuus ole. Se mistä olen huolestunut, sai aikaan minussa kirjoittamisenomaisia liikkeitä. Ihmiset satsaavat kaikkiin ulkoisiin seikkoihin enemmän kuin itseensä. Tämä kertoo vastuunoton puutteesta ja näennäisestä yrittämisestä pitää rapistuvaa kuntoa yllä. Minäkin kirjoitan raflaavasti, jotta te uskoisitte paremmin. Minulle Elisa ja Petri ovat paljon enemmän kuin fysioterapeutti ja hieroja. Heidän kanssaan käyn keskustelua valmentautumiseen ja ravintoon liittyvistä asioista. Iso paketti kahdelta ihmiseltä tälläisen yksinkertaisen suomenmestarin käyttöön. Paketti vain paisuu, kun pumppaan informaatiota heiltä. Toki myös toivon osaltani auttavan heitä. Kenties pohdinnoissani ja viesteissäni on tiedonjyväsiä heillekin käytettäväksi.

Mieti sinäkin kahdesti, ostatko jonkun kilkkeen vai suuntaatko rentouttavaan hierontaan ja saat kaupan päälle ohjeistuksen tulevaan. Jos näiden toimien jälkeen on puutteita kalustossa, ota yhteyttä. Minä ohjaan sinut oikeaan paikkaan ja autan tarvittaessa. Täältä saat kauttani esimerkiksi välineistöä triathloniin, Klubbensport. Pyöräpuoli hoituu tutusti Varustamolta.

 

Kommentit ei sallittu