Ilkka Herola ja Eero Hirvonen tekivät miehentyön ottaen voiton Nykäs-Matin muistokilpailuissa. Olihan toi fiilis Lahdessa tummanpuhuva. Toisaalta sitten taas yhtä riemunjuhlaa. Urheilu on kyl tunnepitoista. Siihen en tunnu koskaan kypsyvän.

Tänään olen treenannut ja fiilistellyt. Viime toukokuussa minua jopa luultiin Herolaksi, kun painoin keulilla mäkeä ylös. Tänään Pavel Andreev otti maailmanmestaruuden talvitriathlonissa. Hän näytti minulle ja kaikille muillekin kesällä 2017 esimerkkiä vauhdinpidon suhteen Rauhassa. Viime toukokuussa Gardalla selkäni taakse jäänyt norjalainen Öivind Bjerkseth oli kymmenes. Aivan mahtavaa skapata tuollaisia nimiä vastaan. Työnteko jatkuu taas huomenaamulla. Uskon pyöräilyn ja juoksun olevan Kreikassa hanskassa. Uinti ei taho millää mahtua kalenterii. Pirun työt ku sotkevat harjoittelua. Tulisiko lotosta apua ammattilaisuuteen?

Puolitosissaanhan minä tätä juttua heitän. Polte o kova. Panostuksen ja palkinnonsuhde lasketaan hyvinvoinnin mukaan. Nyt palat o aikaste kohillaa. Kai ne pirun niskatki Elisan avulla paranevat. Pötkylä ainakii o hieronu lihaksisto jiirii.

Kommentit ei sallittu