Otin etäisyyttä saadakseni vahvistusta ajatuksilleni. Niiden käyttäminen ulkona vahvistaa vain laskuoppiani. Vaikka kuinka yksinäni painaisin, ei osien summa nousisi suuremmaksi. Ottaessani mukaan muita matkalleni, tulos on jotain muuta. Eilen sovimme valmennusyhteistyöstä Elisan kanssa. Minulle on tärkeää, että ympäriltä löytyy ihmisiä joiden ammattitaitoon voin luottaa. Nyt koeponnistamme yhteistyökykymme sopivan hullun raatajan kanssa. Tästä lisää myöhemmin, kenties on julkistuksia luvassa.

Siinä missä välillä olen myymässä, niin nyt taidankin keskittyä ostamiseen. Olen kova poika etsimään, nyt katseet ovat kotipesässä. Kuvassa näkyvä kolmikko on tärkein ja heitä pitää päätöksenteossa kuunnella. Isin man cave rakentuu varastotallirakennukseen. Harjoituskeskusstudio on nimi jolla sitä kutsun.

Työharjoitteluni on ollut monipuolista pitäen sisällään tiedonammentamista tulevaa omaa yritystäni silmällä pitäen. Nilkan hajoaminen on aiheuttanut työn muodon muuttumisen. Yllättävän paljon asioita voi tehdä etänä. Keskittyminen on helppoa kotona, kun torppa on tyhjänä. Välillä kenties kello aiheuttaa omat rajoitteensa, mutta balanssi on löytymässä.

Adventtikalenteri tuli jo ostettu. Ennen luukkujen avaamista houkutellaan kansalaisia vaaliuurnille seurakuntavaalien muodossa. Koin lähtemisen ehdokkaaksi hirmu luontevana. Katsotaan kuinka tällä kertaa ukon käy.

Kommentit ei sallittu