Vietimme yhdistetyn työ- ja lomareissun Tahkolla sekä Rovaniemellä. Ikäänkuin koeponnistimme voiko työn ja huvin yhdistää. Tulevaisuudessa työni varmasti sisältää matkustamista. Kuinka paljon, sen aika näyttää. Hupi oli kyllä välillä kaukana. Kolme lasta takapenkillä koko päivän sai minut hetkittäin raivon valtaan. Selvisimme ja minä olen edelleen vaimoni kanssa vapaalla jalalla. Uskallan sanoa siis onnistuneemme tässä ihmiskokeessa.

Tahkolle menimme välipalana fiilistelemään triathlonharrastuksen alkua. Siellä jalkapuolesta leivottiin teräsmies ajalla 13.28.50. En silloin ymmärtänyt tekemääni ja mihin se tulee johtamaan. Sitähän juhlittiin kauden päätteeksi isosti Barcelonassa, jossa omani ja ystäväni nelikymppiset menivät siinä  samalla. Itselleni oli kirkastunut ajatus palata täydellä sykkeellä urheilun pariin. Nyt perheen kanssa palatessa ”rikospaikalle” ymmärrän tehneeni oikean ratkaisun.

Rovaniemelle menimme avaamaan sopimuskierroksen, lapsille ehkä pukin tapaaminen saattoi olla ykkösjuttu. Vaimolle taas halusin näyttää pohjoista ulottovuutta sillä silmällä, että kenties täällä tulemme käymään jatkossakin. Itselleni jatkosopimus Urheiluhullujen kanssa oli hakusessa. Ajatukset kyseisten hemmojen kanssa on mennyt hyvin yksiin, joten uuden sopimuksen solmiminen oli helppoa. Tämä tarkoittaa, että juoksen ensi kesänäkin Hoka One One-merkillä. Uusin kenkäni on malliltaan Mach. Pohja on luotu myös jatkolle Giantilla ajamisesta. Itse olen sen verran yksitotinen, että näen asian olevan pihvi. Mausteista enää neuvotellaan ja yhteinen matka jatkuu.

Tahkolla oli hieno huone kahdessa kerroksessa saunoineen. Rollossa taas vaatimaton huoneisto. Silti nämä seikat olivat samantekeviä. Minulle tärkeintä oli yhdessäolo. Kotina on siellä missä perheeni. Jatkossa pitää vain ottaa oma tyyny matkaan.

Kommentit ei sallittu