Oman elastisuuteni mittarit saavat huomioni aamuin illoin. Jää-, golf– sekä tennispallot ovat apunani huollossa, erityisesti kaksi ensin mainittua. On ehdottoman tärkeää näin amatöörinä tehdä itse asioita, jotka edistävät oman kehon hyvinvointia. Tärppejä on hyvä hakea ammattilaisilta ja toteuttaa niitä sitten runsain mitoin kotona. Näin budjettipuoli kestää balanssissa, mutta samalla saa sen faktan käyttöön. Elisa tuli tänä vuonna taakseni kehonhuollonpuolella ja jälkihän on ollut ”murhaavaa”. Suomenmestaruus napsahti vaikka ukko itse yritti sen vesittää pannuttamalla oikein huolella. Ehkä hieman väritin, mutta enpä ole enää jatkuvasti samojen vaivojen kanssa rypistellyt niin kuin monet omat kollegani.

Äskettäin taustoihini avuksi liittyi vanha ystäväni kahva-apina-ajoilta eli roudaribodari Petri Koivisto. Tämä bodauksen suomenmestari kyllä tuntee kehon ja on urheiluhierojana mies paikallaan. Kaunis nainen versus ruma mies, kyllä siinä yksi vanha nylkky hoituu.

Tällä kaikella haluan kuvata kuinka kiitollinen olen tilanteestani. Monipuolinen kattaus ja me varmasti kaikki voimme oppia toisiltamme lisää. Näin me kehittymme ja palvelemme teitä, hyvät kuntoilijat ammattitaitoisemmin.

Kommentit ei sallittu