Opiskelutaipaleeni päättyy neljän vuoden jälkeen. Liiketalous yhdistettynä julkishallintoon ja juridiikkaan ei tule minua pelkästään työllistämään tulevaisuudessa. Ajatukset ovat vahvasti toisaalla, mutta vielä on muutama tentti ja ammattillisen harjoittelun raportointi edessä. Sen jälkeen taivas on auki, mutta toivottavasti katto pään päällä tiukasti. Näin hankalan kaverin on syytä työllistää itsensä ja tehtävä niitä asioita joita rakastaa.

Tänään hölkätessäni kaverin kanssa aamuista puolimaratonia, totesin valinnan olevan oikea. Yrittäjyysvaihtoehtoa on pyöritelty ja arkana kaverina olen sitä vältellyt. Asioidenlaita ajoi minut tähän ratkaisuun. En jättänyt ehdottomuudellani muuta tarjollekaan. Toimet ja tahto kohtasivat. Nyt saa seppä takoa kuumaksi kokemaansa rautaa. Työt tulevat varmasti olemaan monipuolisia. Haluan erottua valmentajien joukosta ammattikorkeakoulutuksellani.

Toimin yksin, mutta yhteistyö kumppanuuksien kautta on ensiarvoisen tärkeää. Vielä en ole sinne jänkhälle katoamassa etäyhteyden päähän. Toki vierailu napapiirille kuuluu syksyn ohjelmistoon.

Kommentit ei sallittu