Aika pitkään kestin ilman hikoilua, syynsä lienee edelleen kipeillä niskoilla. Aamulla klo 6.08 säpsähdys ja puolen seiskan jälkeen oltiinkin jo baanalla. Eihän tuo nyt oikein maistunut, kun pää ei vielä kunnolla pyöri. Keskisykkeet 98 kertokoon jotain vauhdista, mutta myös kunnosta ja palautumisesta.

Seiskan jälkeen huomasin vanhat jalkapallostarat jatkoilla. Hetken kävi jo mielessä huikkasta, mutta maltoin mieleni. Onhan tuota vuosien varrella istuttu itsekin jatkoilla. En istu enää, eikä kyllä tee mieli. Yli kaksi vuotta on mennyt ilman pisaran pisaraa, enkä moista ole kaivannut. Liikunta maistuu ja se on minulle sopivin lääke.

Nippa nappa 275 tuntia vaadittiin tällä kaudella tunteja SM-kultaan. Ajankäytön puoleen varmaan useammalla muullakin on mahdollisuus menestyä ikäkausiurheilijana. Järki käteen ja tehot alas. Pikku piikkaus ennen huipentumaa ja täts it. Saa lainata ja voin neuvoa lisää.

On kyllä ilo katsoa Suomi-Ruotsi-maaottelua. Olen mie kyl nii yleisurheilumiehii, et radalle tekis mieli mennä. Ehkä kaivan piikkarit takakontist ja pyyhkäsen mondoa raapimaan oikein tosissaan. Mielessä pyörinyt kauden päätteeksi juosta oikein tosissaan isoo ja kovaa.

Kommentit ei sallittu