Epätodellinen, tyhjä ja kiitollinen, näin kuvailisin oloani yön nukuttuani. Kolme yötä on mennyt enemmän ja vähemmän huonosti nukkuen. Edessä on hetki jolloin akut latautuvat ja elämä normalisoituu.

Nyt haluan kiittää tukijoita ennen syvemmän analyysin tekoa. Vaimoni,  lapseni, vanhempani, anoppi ja appiukko ovat joukossa ensimmäisenä. Kumppanini laitan aakkosjärjestykseen, Altivo Oy, Imatran Ketterä, Itula, Karelian Gourmet, Maalausliike Sami Ahtiainen, Northernrhino, Parturi-Kampaamo Hedera, Puustelli Lappeenranta, Pyöräliike Varustamo, Rakennus-Nopsa Oy, Urheiluhullu Oy ja Vankkapuu.

Ystäväni Tero Laitinen ansaitsee erityismaininnan loistavilla otoksillaan. Elisa Vauhkosen vahvat näpit takasivat toimivan lihaksiston läpi kauden. Maarit Makkosen joogatunnit tekivät minusta vahvemman ja rennomman. Terman kanssa treenattiin ja oli ilo nähdä mies myös kaudenhuipentumaa seuraamassa. Jaska ja Sanna, koko kilpailevan seuran Willtrin väki Kallen johdolla. Aki ja Sami veivät ajamiseni uudelle tasolle.

Haluaisin yhden kainon toiveen esittää, Aki Keskinen, jatka vielä ja jaa taakkaa. Xterrafinland ansaitsee paikan suomalaisten urheilutapahtumien joukossa. Oli ilo ja kunnia saada vanhalta riparikaverilta kulta kaulaan.

Unohdin varmaan monta nimeä, mutta kaikki tapaamani ihmiset urheilun parissa tietävät mitä heistä ajattelen ja kuinka haluan heidät kaikki tavata yhä uudelleen.

Kommentit ei sallittu