Tulos tai ulos, uintivalmentaja saa nyt kenkää. Syksyllä on nöyrästi palattava altaalle ja haettava ulkopuolista apua enemmänkin. Menee hiukan hienosta harrastuksesta maku, jos aina rantautuu viimeisten joukossa. Selityksethän ovat valmiina ja kaikki tietävät oikean olkapääni olevan hiukan vaillinainen. Mutta eihän sen piikkiin voi olla kokoa aikaa huutelemassa. Itse minä olen päättänyt sitä rasittaa sitä mukaa kuin se kestää. Rasituksen ja levon suhteesta tässä on kyse. Tekniikan saa varmasti oikaistua, eihän se aivan katastrofaalinen onneksi olekaan. Harjoituskentällä uinti joskus jopa ihan kulkeekin. Tämän kaiken siirtäminen kilpailuun on SE juttu.

Nyt uin ilman märkäpukua ajan ollessa 31.20. Oma kellottamani aika oli 29.47, tuo järjestäjien ilmoittama aika oli mäen päältä kirjautunut. Jäi kuva, että reitti olisi hiukan vajaa. Parhaat pääsivät alle 17 minuutin. Joka tapauksessa 2.00min/100m ei ole se mitä haen. Vaikka kuinka astmakin häiritsee ja hotellin sisäilma ei sitä parantanut niin parempaa pitää yksinkertaisesti pystyä.

Rauhassa uidaan todennäköisesti märkkärillä ja nyt on oiva hetki tehdä muutama hyvä räväkkä uintiharjoitus. Lavat ovat viikonlopun rääkistä hivenen tukossa, mutta eivätköhän ne narut pyöri jo loppuviikosta entiseen malliin.

Kommentit ei sallittu