Kesän aikana harjoittelumääriä on tiputettu. Kertoja tulee edelleen kohtuullisen paljon. Tänä vuonna harjoituksia on tähän mennessä kirjattu 274 kappaletta. Niistä syntyy 216 tuntia eli hiukan alle tunti per päivässä. Osittain lasku on suunniteltua, mutta totuuden nimissä terveystilanne on vaikuttanut eniten. Vanhoja vaivoja on turha selitellä, mutta hölmöä olisi olla huomioimatta niitä. Silti koen, että laatu on parantunut ja ensi vuonna taas on helppo parantaa.

Maanantaina oli hieronta ja jalat saivat ansaitsemansa huollon. Elisan kanssa juttu on toiminut ja olemme saaneet miehen pidettyä kohtuu kuosissa. Kauden loputtua katsomme tilanteen vielä tarkemmin. Nyt ollaan jouduttu hiukan tekohengittämään, mutta kesken kauden ei hokkuspokkus-temppuja tehdä.

Tänään alkoi taas jooga kesätauon jälkeen. Varpaat suorastaan värisivät, kun miestä venytettiin. Rauhallinen aloitus oli paikallaan ja tuntemukset olivat hiukan hämmentäviä. Mitä lie muutoksia kehossa tapahtuu, mutta niihinkin on saatava selvyys. Kokonaisuudessaan oli hyvä saada tämäkin harjoitus alle ennen torstaina alkavaa Puolan reissua. Siellä pitäisi olla tämän kauden parasta menoa. Huomenna vielä kevyt pyöräily ja tavarat kasaan. Muistakaahan seurata miestä lauteilla.

Kommentit ei sallittu