26.08.2018 on kulkenut kalenterissa ”SE”-päivä merkinnällä. Olen puskenut ja takonut. Olen ollut välillä suorastaan sokea kehossani tapahtuville asioille ja niiden vaikutuksille. Tänään tein poikkeuksen ja jätin ratavedot välistä. Sen tilalla mentiin 10*1´/1´+ 2*2`/2´maastossa. Voi kuinka ylpeä olenkaan päätöksestäni. Samalla tein sen ratkaisun, että ratajuoksut eivät mahdu elokuun kalenteriin. En ota riskiä maastotriathlonkilpailuiden kustannuksella. Niihin on ladattu ja nyt on kuunneltava kroppaa.

Taustoihin olen panostanut kesä-heinäkuun ja tänään julkistin kaksin kappalein uusia kumppaneita. Karelian Gourmetin toisena pääpiruna toimii vanha hyvä ystäväni. Olen seurannut yrityksen rakentumista vuoden verran ja nyt oli hetki toimia. Imatran ajojen aikana näin lähdeltä kuinka laadukasta ruoka voi olla.

Puustelli liittyi joukkoihini sattuman oikusta vai oliko se enemmän johdatusta? Itse olen kahdesti kotini kalustanut heidän tuotteillaan. Susannan lähestyessä minua liikuntaan liittyen, ajatus lähti laukalle. Olen kumppanuusvalinnoissani pitänyt paikallisuutta ja laatua kriiteereinä. Itse kokemiani tuotteita on helpompi suositella. Olen tutustunut yrittäjiin henkilökohtaisesti ja vakuuttunut siten ammattitaidostaan.

Tänään minun vieraillessani Varustamolla, eräs asiakas oikein kyseli mikä minun suhde liikkeeseen oikein on? Joni vieraili ulkosalla ja minä otin asiakkaan vastaan ohjaten hänet hyllylle valitsemaan mieleistään tuotetta. Uskon, että hänelle jäi miellyttävä kuva liikkeestä. Pieni odottelu ei varmasti haitannut ja pyörä tuli kerralla ajokuntoon.

Kaiken tämän ilosanoman levittämisen mahdollistaa ensimmäinen kumppanini Altivo Oy. Iso käsi kuuluu toiselle Jonilla, joka on uskonut oman kuntonsakin minun käsiini.

Kommentit ei sallittu