Kuudessa eri paikassa yhden viikonlopun aikana luki kalenterissa. Karsintaa piti tehdä kuin konsanaan pilkun jälkeen ennen vanhaa. Lennokas viikonloppu kirjaimellisesti oli siis tiedossa.

Perjantaina olin vetyä (Peitsomaa tietysti) syömässä Ukonniemessä. Karjalan Kovin-crossfit kilpailu oli kyseessä ja kattaus kotimaista kärkeä. Urheilijat tekivät kovaa jälkeä, ei käy kiistäminen ja minun paikkani ei ole kuin katsomossa noissa karkeloissa. Järjestelyt kilpailun osalta olivat onnistuneet. Selostajat Janne ja Toni osasivat puhumisen. Mutta, mutta , mutta, kehitettävää jäi. Yleisöä ei pidetty ajantasalla, jengi katosi maastoon ja se oli siinä. Muutaman urheilutapahtuman kiertäneenä olen nähnyt aika paljon paremmin yleisöä palvellun kilpailun. Jos tarkoitus on, että kilpailivat ovat vain paikalla viihdyttämässä, hyväksyn ratkaisun. Jos taas halutaan puhua urheilusta, niin tämä osio on saatettava kuntoon.

Lauantaisessa Willimiesajojen korttelikilpailussa tiedonkulku oli kohdillaan. Sää ei aivan suosinut, mutta sille seikalle ei mahda minkään. Muuten oli kyllä kiva pyöriä ja jututtaa porukkaa. Sunnuntainen huipennus jäi livenä tosin näkemättä. Toiset kiireet kutsuivat ja yläilmat veivät voiton. Iso kiitos kumppanille eli Varustamolle, kun sain olla mukana haistelemassa kuinka tapahtumissa myyntiä pyöritetään sekä asiakkaita palvellaan. Kenties joskus vielä kelpaan toistekin matkaan ja omaa kalenterinia ei toisten puolesta korjailtaisi. Tapahtumakeskukseen vielä ajojen ajaksi lisää toimintaa niin kaikki alkaa olla jiirissä.

Kommentit ei sallittu