Liike aukeaa klo 11, mutta he ovat jo työntouhussa yhdeksän jälkeen. Muutama asiakas hoituu  aukioloajan ulkopuolellakin. Tieto ja taito on ostettavissa verkosta, mutta palasten yhteensovittaminen ei käykkään yhtä helposti. Paikan päälle ne asiat hioutuvat asiantuntijan välityksellä.

Itselleni on tehty kolme bikefittingiä. Suosittelen yhtä vahvasti kuin sänkyyn panostamista. Ei minullakaan ole mahdollisuuksia kaikkein kalliimpiin vehkeisiin, mutta olemassa olevien säädöt haluan maksimoida. Ei kukaan polje kivi kengässä pitkään. Miksi siis polkisit pyörällä, joka ei ole säädöissä. Saa sen polven kipeäksi muullakin tavalla. Hyödyntäkää palveluja ja pitäkää itsenne kunnossa.

Itselläni on tapahtunut tallinvaihto urheilullisin perustein. Varustamolta löytyy se viimeinen silaus. Sinulle, joka arvostat muutakin kuin halpaa hintaa, suuntaa käyntisi kauppakeskus Armadaan. Pidä itseäsi arvossa, äläkä puske päätäsi seinään. Liikunta/kuntoilu/urheilu on huomattavan paljon mielekkäämpää sinulle sopivilla välineillä. Oman tulevan pyöräni stemmi esimerkiksi muuttuu 70mm -> 100mm. Ei tälläistä palvelua saa verkosta ja vuorovaikutus jää puuttumaan.

Kommentit ei sallittu