Lapsien hiihtoloma alkaa olla taputeltu. Talviloma ei pitänyt sisällään hiihtoa. Sen sijaan mäenlaskua ja yhdessäoloa enemmänkin. Isäkin malttoi olla kotosalla ja harjoitukset pakkasen takia jäivätkin suosiolla lyhyiksi. Loma oli perheen yhteinen ja koulutehtävätkin saivat olla rauhassa. Imatrallakin tuli käytyä kahdesti. Päivä kylpylässä oli oikein rentouttava. Ruokailustakin selvittiin ehjin nahoin ja tarjoilijallakin oli lapsille yllätyksiä yllätysten perään. Ketteräkin rutisti perjantaina voiton sarjajumbo Peliitoista. Pelastakaa Lapset ry:n puolesta rahaa kerättiin kunnioitettavat 5600 euroa kauden päätös runkosarjapelissä.

Ensi viikolla pakertaminen opintojen suhteen alkaa ja maanantainen tehtävä on jo tiedossa. Harjoittelussa nostetaan tehoja ja määrää maltillisen alkuvuoden jälkeen. Hiihto tulee ohjelmaan, jos ja kun olkapää sen sallii. Nyt vaikuttaa kuitenkin kuukauden korostetun kuntoutuksen jälkeen lupaavalta. Uimassakin käydään kerran viikossa periaatteella. Juoksutason nousua odotan ja tossut jalassa minut lähimaastoissa näkee entistä useammin.

Kahden viikon astmakontrolli kertoo taudin taittumisen olevan vielä edessä. Toivottavasti se asia vielä tässä korjaantuu. Parempaa se puhaltaminen toki on syksyyn verrattuna. Vielä sellainen 10-15 pinnaa lisää ja voin olla tyytyväinen.

Loman kohokohta kuvissa, lapset torilla maha täynnä lihapiirakkaa a la Peitsoma. Sieltä se meidän perhe aina löytyy, kun juhlaan on aihetta.

Kommentit ei sallittu