On ollut melkoista painia viime ajat, mokoma lentsukin puskee vielä päälle. Neljän jälkeen perjantainakin asiat voivat edetä. Varmasta soitettiin ja pallo on nyt heillä. Minun tehtäväni on nyt keskittyä opintoihin ja kuntoutukseen.

30.11.2016 käynnistyi opinnäytetyöjuna, uskokaa tai älkää, sitä huolletaan vielä. Koulumaailmassa tämä näköjään on mahdollista, epäpätevä valmentaja voi valmentaa ja toiset muuttavat sitten pelin aikana sääntöjä. Kyse on tietenkin resursseista ja niiden puutteista. Tuskin kukaan haluaisi työskennellä epämukavuusalueella tai alueella joka ei ole omaansa. Katsotaan nyt sitten mitä seuraava vaunu pitää sisällään. Elementit ovat olemassa ja tästä voi toki tulla vielä hyväkin ”oppari”.

Valmennettavien edistymisen seuraaminen on ollut viime aikoina parasta viihdettä. Tätä olen saanut todistaa niin pienten poikien kanssa kuin myös kokeneempien valmennettavien kanssa. Oma pk-junani puksuttelee valmistaen elimistöäni isompiin koitoksiin. En hätäänny, vaan luotan suunnitelmaani. Tulen voittamaan nämäkin vaikeudet.

Xterrafinland on se ensi kesän pääkilpailu ja muut voidaan tarpeen tullen vaikka jättää välistä. Olen muutamaan otteeseen pyörähtänyt Rauhassa. Hieno paikka ja paljon mahtavia  muistoja, joita haluan ehdottomasti lisää. Suosittelen lämpimästi teitä kaikkia kokeilemaan maastotriahtlonia.

Kommentit ei sallittu