Tänään luin aamuisella lehteä ja sain ilokseni  huomata Enni Rukajärven vaihtaneen kumppania kansainvälisestä kotimaiseen. Tämä oli toki tapahtunut aiemmin, mutta mennyt itseltäni ohi. Perusteluina Enni käytti, että ei jaa yhtiön arvoja ja haluaa olla oma itsensä. Kunnioitettavaa ja arvostan kotiinpäin vetoa näissä asioissa. Esimerkin toivon tarttuvan muihinkin huippu-urheilijoihin.

Itselläni kumppanuudet ovat alkaneet samoilta pohjilta. Tuntemani ja arvostamani yritykset/yrittäjät saivat minut lähestymään heitä. Raha ei ole toiminut motiivina aiemmin, nyt, eikä tulevaisuudessakaan. Tiettyjä asioita ei voi ostaa. Luottamus on yksi niistä ja pidätän aina oikeuden muutoksiin itselläni. Joukkooni, jota voin suositella mahtuu rajallinen määrä kumppaneita. Muutoksia on tullut ja tulee jatkossakin. Kysymys on intressien kohtaamisesta ja kumppanuuksien syvyydestä. Minun tarpeet elevät ja kumppanin tavoitteet voivat muuttua. Yksi on ja pysyy, Uskotunmiehen sana, se tulee sydämestä.

Kysymyksiin terveydentilaani liittyen keskustelen mielellään privaatisti. Voin vakuuttaa olevani elämäni kunnossa vaikka mutkia matkassa on riittänyt. Vaikeudet ovat tehty voitettaviksi. Mis sie hyvää selättäjää tarviit, täs siul o sellane.

Kommentit ei sallittu