Aiemmin syksyllä suoritetun jalkapallon E- valmentajakurssin innoittamana läksin rohkeasti mukaan myös D- valmentajakurssille. Sen ensimmäinen osio oli kolme päiväinen. Parisenkymmentä tuntia ja rapiat päälle tiukkaa settiä. Asiaa riitti ja keskustelu helmeili. Uutta asiaa tuli ja paljon vanhaa, jota en ollut edes tiedostanut. Ehkäpä jatkossa osaan myös käsitellä lapsia paremmin. Vaikka kolmen lapsen isä olenkin, ei se konkarillekaan itsestään selvyys ole. Lapset ja nuoret ovat oma lukunsa mitä valmentamiseen tulee.

Koulussa oli vaihteeksi tentti ja minulle loistava kolmonen tipahti arvosanaksi. Opinnäytetyön viilaaminen jatkuu yhteisen kielen puuttuessa. Tilaajalle se toki on jo esitelty. Jahka siitä joskus eroon pääsee. Hivenen erilainen oppimiskokemus, jota en toiste halua käydä läpi.

Skinnarilan ala-asteella vietetyt päivät saivat koneen köhimään. Toivottavasti se ei aiheuta sen kummempia vaivoja. Kyykkääminen jatkui kutosten merkeissä. Nivunen hiukan vihoittelee ja vasen reisi kirraa, mutta muuten olleen voiton puolella. Työtehtävätkään eivät tule tänä vuonna fyysisesti kuormittamaan. Siihen saatiin vahvistus tänään. Näillä eteenpäin kohti XterraFinlandia. Mahtava uutinen tuo kisan varmistuminen ja ilmoittautumisen avautuminen.

Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *