Kauteen 2018 on päätetty lähteä vahvemmalla jalalla. Leikkauksen takia töitä on paiskittu huilin jälkeen jo jonkun aikaa. Virallisesti papereissani kausi alkaa aina marraskuusta. Nyt siihen sattui lepoviikko, mutta mitä sitten. Ei kai tästä voi vetää kuin yhden johtopäätöksen, palautuminen on uuden kauden ykkösasia. Tehoja lisätään ja on ensiarvoisen tärkeää palautua sekä niin ollen pysyä ehjempänä kuin ennen. Toivon seuraavankin loukkaantumisen johtuvan onnettomuudesta kuin paikkojen pettämisestä. 8 x 60 oli jalkakyykyssä aloituspainot. Tänään yhdeksännessä treenissä nostettiin 8 x 80 ja 8 x 85. Voin olla tyytyväinen, eritoten kuinka helposti nuo vielä tulivat. Lauantaina hieronta ja ensi viikolla kutoset käynnistyvät 80.

Olkapää  taas muistutti itsestään ja se on huomioitava. Mieli tekisi toki jo koskea oikeisiin painoihin, mutta askel kerrallaan eteenpäin. Aamulla taas jumpalle Heidin kanssa. Kaksi kertaa ja tuo projekti on maalissa.

Kuvan nappasin Huhtarista discgolf-radalta. Eipä ole hovikuvaajani uskaltanut vielä haastetta vastaanottaa. Ehkä ensi syksynä kauden päätteeksi, enäähän ei ole varaa rikkoa olkapäätä.

Kommentit ei sallittu