On aika antaa kasvot toiminnalleni valmentajana. Ihmisen, kuntoilijan, liikkujan Euroopan parhaana kuuntelijana ja sisäisenä äänenä. Paljon sanottu, mutta mies seisoo sanojensa takana. Kehitän ja kehityn, on mottoni koutsaajana. En myöskään näe mitään syytä aliarvioida itseäni. Älä sinäkään tee sitä miettiessäsi mihin kykenet. Heittäydy, vaikka olisi mikä, vaihtoehtoja on monia. Autan sinua pääsemään eteenpäin. Opetan sinua kuuntelemaan itseäsi ja oman itsesi parhaaksi tulkiksi.

Lukiessani huippuvalmentaja Marko Malvelan kirjaa, ihastuin ääneen , jolla hän puhui. Ihminen ei ole vain tekninen suorittaja. Uinnissakin se veden tunteminen ja ote siitä on ratkaiseva. Vangitseva ympäristö, joka vapauttaa elimistösi nauttimaan vedestä. Oikolukijaksi sen sijaan tarjoudun Markolle seuraavaan kirjaan. Toivon todellakin, että hänen ammattitaidostaan saavat suomalaiset nauttia vielä pitkään. Huomaan hyvin, kun valmentaja on niin syvällä jossain, että hän osaa sen pukea yksinkertaisiksi sanoiksi. No mieshän on lappeerantalainen syntyjään, joten mitä muuta voi olettaa. Taas yksi todiste siitä mistä niitä päteviä valmentajia kasvaa.

Olkaahan muutenkin kuulolla, syksyn aikana riittää tiedotettavaa. Sivuja päivitetään ja valmennettavatkin pääsevät ääneen.

Kommentit ei sallittu