Kuinka monesti kysyt kohtaamasi ihmisen vointia? Tuntuuko smalltalk turhalta ja teennäiseltä? Kokeileppa, saatat yllättyä. Tämän päivän suoritusten perusteella kirjoitukseni olisi voinut näyttää aivan toiselta.

Aamulla liikkeelle ja olkapäätä kuntouttamaan. Hommat hoituivat Huhtarissa mukavasti. En vain tykkää yhtään olla huono tai edes tuntea olevani takamatkalla. Työtä jatketaan ja lihaksia opetetaan reagoimaan oikeassa järjestyksessä.

Fillarilla jatkoin Kimpiseen hölkälle ajatuksena juoksuttaa kaverille cooper. Olin ensin ajatellut yllättäväni juoksemalla mukana. Kaksi kierrosta piikkareilla ja kengät vaihtoon. Ei pohje ja akillesjänne tykänneet. Tuon asian kanssa en leiki. On kyllä mies väsynyt, lämmittelyssä sykkeet 150 molemminpuolin. No huomennahan lääkäri kertoo astman tilanteen. Päässyt unohtumaan lääkityksen aikana, kuten muutama muukin juttu.

Kotia kohti ja kohtalokas pysähdys. Vanha tuttu ja kupponen kahvia. Ehdoton päivän pelastus, teki todella hyvää vaihtaa kuulumiset. Asiat ovat hyvin, älä mies turhaan laulua tee.

Kommentit ei sallittu