Isänä, vanhempana kahvia hörppiessä kentänlaidalla, sen tärkeimmän ymmärtää. Etelä-Karjalan korttelijalkapallo on tältä kesää ohi. En sano jalkapallon olevan tärkeintä maailmassa, vaan liikunnallisen elämäntavan siemenen juurruttaminen on. Sen siemenen kasvamista saan toivottavasti seurata pitkään, kenties lopun elämääni. Kunnollinen, hyväkuntoinen kansalainen, joka maksaa verovansa kuuliaisesti, siihen leikkisästi tähtään vanhemmuudessani. Lajeina meidän perheessä on kuningas-jalkapallon lisäksi salibandy, jääkiekko ja tuoreimpana koripallo. Yksilölajeista ei ole idoleita samalla tahdilla löytynyt. Vanhan lummilaisen lapset ovat saaneet toki Kimpisen stadioniin tutustua yleisurheilun merkeissä.

Liiketalouden opintojen rinnalla rakennan omaa valmennuspolkuani. Useita satoja tunteja tulee tuokin projekti talven aikana viemään. Paljon, todella paljon joku sanoisi, mutta ei se pahalta tunnu, kun on intohimo ja polte tuohon. Kenties joku saa sen ansiosta nauttia liikunnasta hivenen vielä enemmän.

Hovikuvaajalle tiedoksi, kuva on tarkoituksella huono, jotta kukaan ei tunnistaisi mahdollisesti itseään kuvasta. Toki Altivo oy:n logon tunnistaa kaikki.

Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *