Viikonloppu aloitettiin hieronnalla Varustamolla. Alkuviikosta en edes aikaa uskaltanut varata, sen verran kipeät lihakset olivat. Keskiviikkona miehistyin ja sain kuin sainkin ajan perjantaille. Elisa hoiti homman mallikkaasti, eikä itkettänyt aikuista miestä vaikka siihen olisi ollut mahdollisuus. Alakerrasta ei meinaa löytynyt kuin kipeitä paikkoja. Tuskinpa juoksen metriäkään ennen Leviä. Työmatkapyöräilyt toimivat taas valmistavana ja palauttavana treeninä.

Lauantaina oli vuorossa retki lasten kanssa. Urho kyytiin  ja Vivi sekä Ukko-Pekka hyppäsivät omien pyöriensä selkään. Niin sitä vaan poljettiin kaupunkiin uhden pienen paussin kanssa. Lapset leikkivät torin uudistuneessa puistossa tunnin verran tunnin pyöräilyn jälkeen. Sen jälkeen oli vuorossa Rakuunamäki ja lasten kirikilpailu. Sen kunniaksi Ukko-Pekkakin palkinnon pokkasi. Seuraavana oli vuorossa kortteliajo. Mielenkiinnon kohteena oli, kuka TWD-Länkenin kavereista voittaisi. Mahtavaa tykitystä niin alamäkeen kuin Liisankadun ylämäkeenkin. Lopun sade vielä vaikeutti, muttei tuntunut hidastavan menoa. Meidät sateelta pelasti töistä päässyt vaimoni. Pyörät noudettiin sitten ilta-auringon hiipiessä esiin.

Sunnuntaina katseltiin menoa Munterontien hiekkamäessä ja jopa työnnettiin mies mäkeä ylös. Siirtymä Rakuunamäelle, jossa tunnelma oli vaisuhko ennen kilpailijoiden saapumista. Ruoka oli hyvää, mutta 8.50 euroa hiirenpaskan kokoisesta annoksesta oli irvokasta. Muutenkin olisin kaivannut tapahtumaan enemmän yleisöä kosiskelevaa toimintaa. Jäi vähän piippuun, vaikka kilpailullisesti tapahtuma onnistunut olikin.

Ensi viikolla neljä päivää duunia ja matka kohti Leviä alkaa.

Congratulations Aku, 3rd place, nice job. Like Matti and Teppo said, it`s woman behind all.

Kommentit ei sallittu