Tänään varmistui, että pääsen matkaan jo perjantai-iltana. Joroisten taikaa on siis mahdollista nauttia vuorokauden verran. On parempi olla paikalla perjantaina ja käydä infot sekä katsastukset läpi. Aamu pyhitetään puurolle ja suolentoiminnalle. Luottokuvaajan lisäksi matkassa ovat mukana kilpakumppanini sekä autonkuljettajani. Kisaraportista voitte sitten lukea, ollaanko jatkossakin väleissä vai jäikö tämä tällä kokoonpanolla ainutlaatuiseksi kokemukseksi.

Kilpailu sai aimon lisävärin, kun Kanervatien kreivi heitti ilmoille Uskotunmiehen kaatuvan Joroisilla. Hyvähän se on haavoittuneen miehen kimppuun käydä. En anna asetelman häiritä vaan rankaisen armotta loppuviitoituksella, oppiipahan poika tavoille.

Leikki leikkinä ja kisa kisana, kolmehan niitä on jäljellä. Varsinaiset härkäviikot ovat edessä ja läpimeno tärkeintä. Sen turvaamiseksi miehen fyysisestä kunnosta huolehtiminen, on tärkeässä roolissa. Sen toimiessa, ei psyykkisestä puolesta tarvitse huolehtia. Iltapuurot naamaan ja unta palloon, good night my friends.

Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *