Lämmittelyssä lasit olivat päässä todella hyvin. Vanajanlinnassahan ongelma oli lämmittelyssä. Rauhassa uinnin alussa pääsi laseihin oikealta puolelta hiukan vettä. Kokeilin jopa hypätä pää edeltä, eikä ongelmia ollut. Hiukan meni lakkiin vettä, joten vanha uimahyppääjä päätti mennä veteen jalat edeltä. Ei auttanut varmistelu, pari tippaa tuli linssiin, mutta uinti alkoi todella sujuvana. Kannas ylitettiin ja mies joutui hiukan hölläämään. Uimattomuus alkoi näkyä niin kuin saattoi olettaa. Toinen kannaksen ylitys ja lasit tyhjäksi. Kuvista voi todeta muutaman tipan sieltä valuneen. Loikkaus veteen ja tsadaa, oikea puoli täyteen vettä. Ei kun jatka puoli sokeana maaliin. Siihen nähden linja oli hyvinkin suora. Rintaa uivan kaverin kanssa loppukiri ja seinänousuun.

Pienellä puristuksella, vauhti oli tuommoista. Joroisilla otetaan kiire pois ja säästetään paukkuja. Rentous on tärkeintä ja lasien on syytä kestää päässä. Täytyy olla todella huolellinen ja mutustella ne kohdilleen. Tekniikan kautta uintia viedään eteenpäin, veto on mitä on, mutta liu´uista on syytä pitää huolta.

I´m satisfied with my swimming loop. I handle it and didn´t lost the game. Nothing special but that`s name of the game this summer.

Kommentit ei sallittu