Onko mitään parempaa, kuin ”taluttaa” kaunista naista pitkin katuja vailla huolia ja murheita. Keskityt vain katselemaan ja kuuntelemaan häntä. Tiedät kuuman kylvyn odottavan, vaikka olisit jo nyt kylmän suihkun tarpeessa.
Niin siis tosiaan kävin kävelemässä talvisessa luonnossa armastukseni kanssa. Vähän se jalka vaan edelleen aristaa, lämmetessään kipu helpottuu ja kotona voikin sitten laittaa jääpussin kintun ympärille. Laskeskelin maratonin ottavan minulta sen kuusi ja puoli tuntia kävellen joten maali koittaa puolenyön jälkeen. Juhlitaan siis silloin, sunnuntaina 7.8.
Ravinnon suhteen olen aina ollut hivenen epämääräinen. En ole kilahtanut niin sanotusti mihinkään,  vaikka se puoli kyllä kiinnostaa. Olen enemmänkin kohtuus kaikessa tyyppinen henkilö ( toimituksen välihuomautus, alkoholiahan en juuri nyt käytäkkään ). Yhden tuotteen haluan kyllä nostaa esiin ja se on tyrnimehu. Omaan suuhun sopiva tuote ja vieläpä saatavilta kotikulmilta, tehtaan sijaitessa kivenheiton päässä. Katsotaan vuoden lopussa vertailun vuoksi oliko kyseisellä tuotevalinnalla millainen merkitys. Laitanpa oheen myös linkin jos tekee mieli tutustua kyseiseen tehtaaseen ja sen tuotevalikoimaan. Kaskeinmarja

 

Toim.huom. Uusia suosikkeja tullut valikoiman kasvaessa, valmistaja sama. (24.03.2017)

Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *