Helppoa, olen noudattanut ohjetta ja siitä sainkin aiheen tekstiini. Kiitos teille kahdelle viimeiseksi minua tökänneelle. Raflaava omassa mielestäni on toisten yliampuva.

Kirjoittaessani Uskotunmiehen hautajaisista, oli tarkoituksena shokeerata. Yllätyksekseni muutama oli päivytykseni lukenut. Outoa sakkia, nyt hiukan tarkkuutta mitä luette. No tätä nyt sitten pitää hiukan selitellä.

Ensimmäisenä mistä ajatus päivitykseeni lähti, oli polkupyöräkaupan laajentaminen ja laajentuminen. Giantin ja Livin jälleenmyynnin keskittäminen osaksi Bike Sport Servicen liiketoimintaa takaa laadun kovenevassa markkinatilanteessa.

Toiseksi, Uskottumies-Kuntoilijan Kumppani on ollut lähes kaikkea maan ja taivaan välillä sinnitelläkseen elossa. Uskokaa pois, ammattivalmentajien arvostus korvausten myötä ei ole Suomessa räjähtänyt inferniaaliseen kasvuun. Varoitus itselleni, hallitsetko noin hienot sanat. Olen siis matkalla kadottanut itseäni. Siksi se kovin osa pelastetaan ja pannaan kierroksia lisää.

Kolmanneksi, Kuntoilijan Kumppani liikuttaa, ketä liikuttaa eli saa aina kysyä, josko kalenterissani on tilaa ja asiakkaalla pinkka kestää. Valmentajana unelmani ovat enemmänkin idealistisia.

Neljänneksi, managerointi istuu Uskotullemiehelle, vaikka nimi ei olisikaan myyvä. Minun tehtäväkin on myydä urheilijoitani. Tämänkin kirkastuminen itselleni olisi yhden pitkän tekstin arvoinen.

Viidenneksi, mitä kaikkea jäikään sanomatta, mutta muistakaa ottaa pyöräasioissa suoraan yhteyttä https://www.bikesportservice.fi/ Taustalta minut löydätte ja kellä numeroni on niin aina saa soittaa.

Kuudenneksi, toivon löytäväni leirien myötä itseni talven aikana etelänlämmöstä niin on luonnollista luoda malli, jossa pyörät huolletaan ja tarvittaessa uusi hankitaan ilman minua. Etätyö ja hybridimalli tulee käyttöön tälle täyssähkömiehelle.

Kommentit ei sallittu