Mitä mieltä olette väittämästä, kommunismi ei kannata? Voin avata hiukan. Alkuun kuitenkin määritelmää tueksi ja mielenkiinnon herättämiseksi tietenkin. Tämähän on kiehtova ajatus ja aate yrittäjälle.

”Me kommunistit luotamme ihmiseen. Luotamme ihmisten kykyyn ratkoa ongelmia, tehdä yhteistyötä, rakastaa ja luoda uutta. Tieto ja tietoisuus monista ongelmista on lisääntynyt. Ymmärrämme, että maailma ei ole parannettavissa vain hyvällä tahdolla. Ongelmien poistamiseksi tarvitaan rakenteellisia yhteiskunnallisia muutoksia, suunnitelmallista toimintaa ja – kuten kokemus osoittaa – ankaraa kamppailua ja luokkataistelua oikeistolaisia voimia, suuren rahan valtaa ja kapitalismia vastaan.”

Öö, tuota, taidanpa skipata vai annetaanko toinen mahdollisuus.

”Poliittinen aatesuunta, joka tähtää tuotantovälineiden ja hyödykkeiden yhteisomistukseen; vastaava yhteiskuntajärjestelmä.”

Kohtaamani pyörävarkaat ovatkin siis kommunisteja.

Ennen kuin tästä tekstistä tulee omaan makuuni liian pitkä niin mennään asiaan.

Minä rakennan aina pitkäjänteisesti. Pyrin välttämään pitkäveteisyyttä. Mietin tarkkaan minkä vastineen urheilijani antaisivat. Aivan kuten olisin itse ostamassa heidät ja siten hyödyntämässä kaupallisesti. Ei sotketa tähän nyt juniorien tukemista. Niillä markkinoilla olen ollut yrittäjyyteni alkuajoista. Keskitytään ammattilaisen vastineeseen. Urheilijat ovat näkyviä tai ainakin heidän tulisi pyrkiä siihen jos meinaavat pelkästään siitä saada tulonsa. Logo näkyy rinnassa, pyöränrungossa, sosiaalisessa mediassa, maitolaiturinseinässä, aivan joka paikassa ja kasvot ovat tutut kuin lähikaupan lihatiskinmyyjällä. Kun Altivon logo komeilee rintapielessä tiedät tämän yksilön edustavan yritystä, joka hanskaa ja tarjoaa markkinoiden moderneimmat IT-ratkaisut liike-elämän kasvun tueksi.

Kuva: https://sweetkarelia.fi/

Kommentit ei sallittu