Markkinointi

Ihmiset kysyvät useasti mitä teen. Jos se ei ole itsellenikään aina ollut selvää, niin en ihmettele ettei muillekaan. Yrittäminen on elämäntapa. Tätä olen päättänyt kirkastaa ja teetätin mainosvideon. Tekijäksi valikoitui mies vuosien takaa. Kun olet hypännyt jonkun kanssa ehjästä lentokoneesta pois, on suhteellisen helppoa luottaa, että yksi mainosvideo hoituu. No Lauri kyllä ylitti odotukset. Hänen intohimonsa ja ammattitaitonsa paistoivat läpi projektin. Eikä tämä ollut kuin alku. Tänä päivänä kilpailu on kovaa. Parrasvaloihin on tunkua. Vaikka se ei ole tavoitteeni, tunnistan vaatimustason. On oltava valmiina myös astumaan framille. Takarivissä pulpetin päällä makaamalla sain lukiosta b-paperit. A-luokan valmentajana, ammattilaisena minun ei tule salata osaamistani. Kehittyminenkin on helpompaa, kun pääsee kohtaamaan kollegoita laajemmaltikin. Sanomalla ääneen asioita osaitan rohkeuttani vastuunkannosta. Sitä tässä työssä tarvitaan. Moni kohtaaminen johtaa loppuelämän mittaisiin muutoksiin. Neuvojen on syytä siis olla päteviä.

Seuraavaksi hierotaan kotisivut kuntoon Altivon kanssa ja kiitos tässä kohtaa Sweetkarelia.

Related Posts